Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fekir: 'Alleen Liverpool weet waarom de transfer is afgeketst'

Laatste update:

"Ja, de afgeketste transfer naar Liverpool heb ik volledig verwerkt", maakt de spelmaker duidelijk in gesprek met de Franse media. "Zulke dingen gebeuren nu eenmaal. We moeten door; het behoort alweer tot het verre verleden. Ik heb veel gehoord, maar alleen Liverpool kent de ware reden." Fekir, die voor maximaal 72 miljoen euro naar Anfield had gekund, maakte vrijdag zijn eerste speelminuten van het nieuwe seizoen in het duel met Strasbourg (2-0 zege).

Fekir viel twaalf minuten voor tijd in en kreeg een warm welkom van de fans. "Een staande ovatie is altijd leuk. Maar het is niet het belangrijkste. Dat is de overwinning", aldus de Franse wereldkampioen. "Net als elk seizoen willen we het maximale presteren in de competitie. Het bereiken van de top drie is een doelstelling van de club. Paris Saint-Germain heeft een geweldig team met geweldige spelers, dus we weten dat het lastig wordt om die club af te troeven."

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
6
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
13
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
27
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties