Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fekir plaatst vraagtekens bij handelswijze Liverpool: 'Niks mis met mijn knie'

Laatste update:

"Er zijn veel leugens verteld die mij hebben geraakt", vertelt Fekir in gesprek met L'Équipe. "De waarheid is niet verteld. Mijn knie is goed. Ik werd snel medisch gekeurd in Clairefontaine (trainingscentrum van de Franse nationale ploeg, red.) en er werd niet eens gesproken over mijn knie. Als mijn knie daadwerkelijk zo slecht was geweest, had Jean-Michel Aulas me dan een nieuwe aanbieding gedaan om me te houden?"

"Het ergste is dat sommige mensen beweren dat de transfer niet doorging vanwege mijn familie. Dat is een leugen. Wil je de waarheid weten? Die weet ik zelf niet eens. Eerlijk waar!" aldus Fekir. "Ik deed de medische keuring en Liverpool besloot mij niet te contracteren. Op een bepaald moment wilden ze mij laten geloven dat het aan mijn knie lag, maar ze hadden gewoon een excuus nodig."

"De medische keuring die ik deed in Clairefontaine was duidelijk. Mijn knie was helemaal in orde en ik voelde me goed. Er is totaal niets aan de hand met mijn knie", besluit Fekir. Hij bleef vorig seizoen bij Lyon en maakte eerder deze zomer de overstap naar Real Betis, dat circa twintig miljoen euro voor hem betaalde.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
12
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties