Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Leiding Barça vliegt naar Londen voor topontmoeting met beoogde nieuwe coach'

Laatste update:

ESPN weet dat er woensdag een vliegtuig van Barcelona naar Londen is vertrokken met daarin Deco en Krkic, die in de sportcommissie zitten bij de Catalaanse grootmacht. Inzet is de opvolging van Xavi.

Het Spaanse Sport, dat bronnen dicht bij Flick heeft geraadpleegd, spreekt van een 'topontmoeting'. Barcelona lijkt daarmee voor te sorteren op een definitieve breuk met Xavi Hernández.

Joan Laporta overweegt serieus om Xavi te ontslaan als trainer van FC Barcelona, zo meldden Spaanse media vorige week. Dat is opvallend, daar ruim een maand geleden bekend werd dat de oefenmeester van gedachten was veranderd en, ondanks zijn aangekondigde vertrek, tóch op zijn post zou blijven.

Aanleiding voor het mogelijke ontslag zouden uitspraken zijn over de financiële situatie van de club op een persconferentie afgelopen week. Komende maandag, een dag na het laatste competitieduel met Sevilla, moet de breuk wereldkundig worden gemaakt.

Vanaf dat moment is de weg definitief vrij voor Flick om in te stappen, zo klinkt het. Iemand anders die er heel goed op staat bij de clubleiding is Rafa Márquez. De huidige trainer van Barça Atlètic moet worden doorgeschoven binnen de organisatie.

Verwacht wordt dat Deco en Krkic na de ontmoeting met Flick doorvliegen naar Dublin, waar woensdagavond de Europa League-finale wordt gespeeld tussen Atalanta en Bayer Leverkusen.

Vanaf Londen is het slechts een uur vliegen naar de Ierse hoofdstad. De geruchten over een ontmoeting met Flick kunnen daarmee meteen naar het rijk der fabelen worden verwezen, zo is het tactisch uitgedacht.

Is Hansi Flick de juiste man voor FC Barcelona?

Meer nieuws

Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
13
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
61
Southgate wijst vier spelers van Engeland aan die 'leiderschapsgroep' vormen
2
Driessen draait zich om op tribune in Hamburg en baalt: 'Dit kan toch niet?'
2
Spaanse media na zege: 'Hij hoort dit duel thuis met vrienden te kijken'
6
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: Spanje en Italië winnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties