Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Felbegeerde Nijstad (16) heeft keus tussen Twente, Juventus, Ajax en PSV gemaakt

Laatste update:

Nijstad licht zijn keuze voor Twente toe: "De kans om bij Twente de stap naar het eerste elftal te zetten, vind ik realistischer dan bij andere clubs. Ook het sportieve plan van de club spreekt mij erg aan."

Nijstad speelt al sinds zijn tiende in de jeugd van de Twente/Heracles Academie. De zestienjarige verdediger hoopt dit jaar zijn eerste stappen te zetten bij het eerste elftal. "Ik wil komend seizoen vaker met de eerste selectie meetrainen om daar in beeld te komen."

Technisch directeur Arnold Bruggink is dolblij met de contractverlenging van 'de nieuwe Dean Huijsen'. "Het was een hectische periode voor hem, maar hij is altijd rustig gebleven. Het is fijn dat er nu duidelijkheid is over zijn toekomst."

Met die hectische periode doelt Bruggink op de afgelopen weken waarin Ajax, PSV en Juventus interesse toonden voor de zestienjarige mandekker.

Fabrizio Romano maakte maandag melding van de interesse van Juventus in Nijstad. "Het Nederlandse talent Ruud Nijstad heeft vandaag de trainingsfaciliteiten van Juventus bezocht", zo schreef Romano op X. "Morgen (dinsdag, red.) zal hij terugkeren bij Twente."

"Juventus wil Nijstad graag contracteren, om op die manier een vergelijkbare deal op te zetten als eerder met Dean Huijsen gebeurde", zei de Italiaanse transfermarktexpert toen.

Meer nieuws

De Telegraaf haalt hard uit naar PSV: 'Dit riekt naar competitievervalsing'
28
Premier League-clubs willen Bergwijn; Romano weet hoeveel geld Ajax wil hebben
34
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Maduro vertrekt bij Ajax en volgt Pastoor als trainer op bij Almere City
22
Meerdink gaat in op toekomstperspectief bij AZ: 'Dan wordt het lastig voor mij'
7
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties