Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Felbegeerde Xabi Alonso heeft duidelijke voorkeur tussen Liverpool en Bayern'

Laatste update:

Santi Aouna, journalist bij het Franse medium, meldt zich op X met een update over de toekomstplannen van de succestrainer van Bayer Leverkusen. "Liverpool heeft nieuwe gesprekken gevoerd met Xabi Alonso."

"De manager wil graag de stap naar the Reds maken en dus blijft Liverpool het proberen", vervolgt Aouna. "Bayern München is ook een optie, maar Xabi Alonso voelt meer bij Liverpool en de Premier League."

Het mag geen verrassing heten dat zowel Liverpool als Bayern bij de coach van de Bundesliga-koploper uitkomt. Alonso staat er internationaal goed op vanwege zijn prestaties met Leverkusen en is tevens oud-speler van beide genoemde topclubs.

Bij Liverpool moet Alonso de opvolger worden van Jürgen Klopp. De Duitse oefenmeester maakte eind januari middels een video op de sociale media-kanalen van zijn werkgever bekend na dit seizoen te vertrekken.

Mocht Alonso er toch voor kiezen om naar Beieren te verkassen, wordt hij bij Bayern de opvolger van Thomas Tuchel. Laatstgenoemde is nog geen jaar in dienst van der Rekordmeister, maar hij en zijn werkgever maakten onlangs bekend dat er na dit seizoen een einde komt aan de samenwerking. De teleurstellende prestaties in de Bundesliga liggen daaraan ten grondslag.

Daarnaast zou Tuchel in de clinch liggen met enkele spelers van Bayern. Volgens informatie van BILD zijn onder meer Matthijs de Ligt, Joshua Kimmich en Leon Goretzka klaar met de trainer.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
4
Olympiacos dankt grote held Ayoub El Kaabi voor allereerste Europese prijs
52
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
5
Dick Schreuder verliest om algehele titel in Spanje, maar krijgt nog een kans
1
Kieft slaat Verbruggen over en noemt eerste doelman Oranje op het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties