Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fellaini afgemaakt: 'Van Gaal houdt meer van hem dan van zijn vrouw'

Laatste update:

Louis van Gaal zet de lange middenvelder in zijn basiself tegen Crystal Palace, in de finalestrijd om de FA Cup. Nadat de opstelling bekend werd reageerden de nodige supporters afkeurend via social media. "Fellaini begint weer, dat is echt zo'n typische Van Gaal-actie", sombert iemand. "En ja hoor, Fellaini in de basis. Als dit je afscheidsfeest is, Louis van Gaal, dan ben je niet lekker begonnen", schrijft een ander op Twitter.

"Carrick en Fellaini beginnen in de basis! Dit is zelfmoord!", vindt een derde fan zelfs. Een laatste supporter kijkt er eigenlijk al niet meer van op dat Van Gaal opnieuw vasthoudt aan een team met Fellaini erbij. "Hoe kunnen mensen hier nog door verrast worden? Van Gaal houdt meer van Fellaini dan van zijn eigen vrouw", geeft zij aan.

-
Wordt Marouane Fellaini terecht zo bekritiseerd?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties