Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fellaini: 'Alsof alles verandert als ik naar de kapper ga, dat slaat nergens op'

Laatste update:

"De kranten schreven dat Van Gaal me niet wilde hebben, maar ik kende de waarheid. Hij zei dat ik moest laten zien dat ik moest spelen. Dat was het", legt Fellaini uit aan The Times. "Ik heb mezelf bewezen in de training en vervolgens mocht ik ook wedstrijden spelen."

Met Fellaini in de basis doet Manchester United het prima: er worden weer wedstrijden gewonnen en de achterstand op koploper Chelsea is nog maar acht punten. "Het is te vroeg om over te titel te praten, want we zijn in opbouw en het is nog maar december. Aan de andere kant: we zijn aan het winnen en het vertrouwen groeit. We moeten in ieder geval in de top vier eindigen."

Tot slot gaat het ook nog over het bijzondere kapsel van Fellaini. De Belg is niet van plan om zijn stijl te veranderen. "Het is mijn stijl en daar blijf ik bij. Of men het nou mooi vindt of niet, het is niet mijn probleem. Er zijn mensen die zeggen dat ik mijn haar moet knippen. Dat dan alles anders wordt. Dat slaat nergens op."

Het haar van Marouane Fellaini is:

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties