Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fellaini heeft knoop doorgehakt: 'Ik heb al ergens een contract getekend'

Laatste update:

Fellaini wil tegenover de Belgische media nog niet zeggen waar hij zijn loopbaan gaat vervolgen. "Ik weet waar mijn toekomst ligt. Ik heb al ergens een contract getekend en zal dat één van de komende dagen bekendmaken. Op 1 juli? Ja", aldus de Belgisch international, die niet wilde speculeren of hij na dit WK een punt zet achter zijn interlandcarrière bij de Rode Duivels.

"Of ik ga stoppen bij de nationale ploeg? Pas na het WK beslis ik of ik nog doorga of niet. Ik heb nog geen beslissing genomen. Ik heb ook nooit gezegd dat ik na het WK zou stoppen als international, wel dat ik er over ging nadenken. Ik ben 31 jaar. Dat is al een zeker leeftijd. Maar als we wereldkampioen worden, kan ik meteen stoppen bij de Rode Duivels. Dan zullen meerdere spelers dat doen."

Verschillende clubs zijn de afgelopen maanden gelinkt aan de middenvelder, waaronder AS Monaco, Olympique Marseille, Galatasaray, Fenerbahçe, Besiktas, AC Milan en Arsenal. Met name laatstgenoemde club zou in de markt zijn om de Belg te strikken. Manager Unai Emery zou in Fellaini een versterking zien die iets kan toevoegen aan de selectie van the Gunners.

Denk jij dat Marouane Fellaini bij Arsenal heeft getekend?

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
42
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
22
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
5
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
37
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties