Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fellaini redt honderd procent score voor Van Gaal in generale repetitie

Laatste update:

Beide partijen maakten er geen beste eerste helft van, al onttrok het middenrif van Manchester United zich aan de malaise. Ander Herrera en Darren Fletcher speelden prima. Wayne Rooney wist zich niet te in positieve zin te onderscheiden en dat deed hij ook niet na 35 minuten, toen hij een strafschop mocht nemen. Rooney werd zelf neergelegd in het strafschopgebied en hij ontfermde zich over de bal. De ongeschreven regel ging ook nu weer op: de inzet van de aanvaller was weliswaar niet slecht, maar de vingertoppen van keeper Diego Alves en de paal waren Rooney niet gunstig gezind.

Dat de score na de pauze werd geopend door Fletcher was geen wonder, want de middenvelder was met kompaan Herrera dus een van de weinige spelers die wel een prima wedstrijd speelde. Een hoekschop van Ashley Young viel voor de voeten van de Schot en met een van richting veranderde inzet vond hij de touwen. Tegenstander Valencia liet zich nauwelijks zien, maar na iets meer dan een uur was daar plots een grote kans voor de mannen van coach Nuno Santo.

Na een hoekschop werd de bal verlengd en het ding was op weg naar de touwen, maar United-spits Javier Hernández (Robin van Persie deed nog niet mee) stond op de goede plek om de bal van de lijn te halen. De gelijkmaker zou er even later alsnog komen, toen Rodrigo profiteerde van een door Tom Cleverley van richting veranderde voorzet. De aanvaller knalde uitstekend binnen. Valencia kreeg plots kans op kans op de 1-2: Hernández haalde maar weer eens een bal van de lijn en Pablo Piatti gleed de bal rakelings langs de voor hem verkeerde kant van de paal.

Invaller Adnan Januzaj bracht Manchester United weer wat energie, al was het een andere invaller die de honderd procent score van Van Gaal moest redden. Marouane Fellaini, die bij ieder goed balcontact cynisch werd toegejuicht door de fans, tekende in de blessuretijd voor de 2-1. De Engelsen hadden hun vijf eerdere oefenwedstrijden (tegen clubs als Real Madrid, Liverpool en AS Roma) in de voorbereiding al gewonnen; die honderd procent score wist Fellaini in extremis dus te redden.

-
Is Manchester United titelkandidaat?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties