Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fellaini wordt neergesabeld door pers: 'Maar hij is geen vuile speler'

Laatste update:

"Marouane deed het niet met opzet. Heb je gezien hoe die Welshmen hun voetje zetten? Heb je gezien wat ze met Dries Mertens deden? Er moest viriel gespeeld worden, en dat heeft Marouane gedaan. Maar nooit heeft niemand willen blesseren. Marouane heeft in zijn carrière trouwens nog nooit iemand met opzet geblesseerd."

"Trouwens, je moet ook beseffen dat Marouane zeer groot is. Als hij in duel gaat met een kleine speler, bevinden zijn ellebogen zich ter hoogte van het gezicht van zijn tegenstander. Tegen zijn wil. Marouane heeft een slechte reputatie maar daar spot hij mee. Hij weet van zichzelf dat hij geen vuile speler is en recht in de spiegel kan kijken", besluit Fellaini senior. Allen hield overigens een bloedneus over aan het incident en Fellaini wordt niet vervolgd, zo heeft de UEFA al laten weten.

Als het aan de Engelse media had gelegen, dan was de Rode Duivel wel bestraft. De Daily Mail schreef: "Bebloed en gekneusd in Brussel: Manchester United-ster Fellaini ranselt Liverpool-speler Allen af met zijn elleboog." De Daily Mirror meldde: "Fellaini is aan een zware straf ontsnapt nadat hij Allen een opzettelijke elleboog verkocht." Metro sloot zich daarbij aan: "Fellaini ranselt Allen af en scherpt zo de rivaliteit tussen Manchester United en Liverpool aan."

-
Verdiende Marouane Fellaini een schorsing?

Meer nieuws

Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
6
Sky Sports ontvouwt Chelsea's viernamige shortlist om Pochettino te vervangen
7
Bart van Hintum bewijst het gelijk van commentator met spijkerharde 'rotschop'
12
PSV wil talent (19) langer aan zich binden maar moet vrezen voor vertrek
9
Philippe Coutinho lijkt na positieve gesprekken terug te keren op bekend terrein
6
'Slot gaat voor eerste aankoop bij Liverpool concurrentie aan met PSG en Real'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties