Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Felle kritiek op Engelaar: 'Dit kan echt niet meer op dit niveau'

Laatste update:

De routinier deed volgens Andy Houtkamp meer verkeerd dan goed. "Ik vind Orlando Engelaar, en dat heb ik al eens eerder gezegd in mijn analyses, echt niet meer kunnen", schrijft Houtkamp in zijn analyse voor TwenteSport. "Zonde, want het is een mooie voetballer, maar niet voor dit niveau. Hij heeft denk ik vijf ballen aangeraakt, waarvan het vier keer mis ging."

Engelaar was zelf na afloop realistisch en vond de overwinning van PSV meer dan terecht. "We hebben verdiend verloren. Voetballend doen we niet onder voor PSV, maar het gaat hier om andere dingen. We hebben niet kunnen scoren en daarom is het geen wedstrijd en dus ook geen topper geworden", zei de veertienvoudig international.

Eredivisie
PSV
2 - 0
FC Twente
FC Twente had Orlando Engelaar niet terug moeten halen

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
1
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties