Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Felle kritiek op KNVB na milde straf voor misdragende Pellè

Laatste update:

De nationale bond liet in een tweet aan Voetbalzone weten dat de KNVB niets met het schikkingsvoorstel te maken heeft, maar dat een onafhankelijke aanklager dit voorstel doet. Na deze tweet reageerden honderden followers hoe het mogelijk is dat de KNVB niet ingrijpt en dat bijvoorbeeld Jan Vertonghen wel werd geschorst na het zingen van een provocerend lied, terwijl Pellè met de schrik vrij komt na wild om zich heen trappen in de catacomben.

Ook worden er vraagtekens gezet bij de boodschap die de KNVB naar buiten probeert te brengen: voetbal gaat volgens de bond om respect en aanvoerders hebben een voorbeeldfunctie, maar deze boodschap kan na het schikkingsvoorstel van de aanklager volgens velen wel de prullenbak in. Feyenoord heeft overigens nog niet laten weten of het het schikkingsvoorstel accepteert, maar het ligt in de lijn der verwachting dat de club niet in beroep zal gaan.

Na de uitspraak van de aanklager was het overigens nog even de vraag of Pellè zondag wel zou kunnen spelen tegen Ajax. De Italiaan heeft namelijk nog een voorwaardelijke schorsing van één wedstrijd open staan, nadat hij Heraclied Mike te Wierik in oktober een kopstoot probeerde te geven. Het incident van afgelopen zondag valt volgens de aanklager echter niet in dezelfde categorie en is een ander type overtreding, waardoor de voorwaardelijke schorsing die nog openstaat niet geactiveerd wordt.

-
Het is terecht dat Graziano Pellè niet wordt geschorst

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties