Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Felle kritiek op Koeman: 'Het is onprofessioneel, het is krankzinnig'

Laatste update:

Borst beschrijft in zijn column hoe hij Sneijder in het verleden meerdere keren heeft bekritiseerd en de manier waarop de ex-speler van onder meer Ajax en Internazionale de discussie met hem aan ging. "Hij belde me eens op. Ik had op tv iets gezegd dat hem niet zinde. Hij legde uit hoe het precies zat. Ik gaf tegengas, hij kwam met nieuwe argumenten, het werd een goede discussie. Zulke voetballers bestaan niet meer."

"En nóg zijn we niet van hem af bij Oranje. Hij, broodvoetballer in de woestijn, heeft zich nog één keer het Nederlands elftal in geluld. Dat krijg je als de bondscoach bij dezelfde zaakwaarnemer zit", aldus Borst. "Donderdag, tegen Peru, krijgt Sneijder een heuse afscheidsinterland. Je denkt dan: Ronald Koeman stelt die jongen de laatste tien minuten op, als de wedstrijd is gespeeld, als de bondscoach zelf wijzer is geworden. Vergeet het maar. Wesley begint in de basis en speelt minstens een uur."

"Het is onprofessioneel, het is krankzinnig", vervolgt de columnist. "Drie dagen na Nederland-Peru speelt het Nederlands elftal tegen de nieuwe wereldkampioen. Tegen Frankrijk dus, niet vriendschappelijk maar om het echie. Onze bondscoach vindt het een goed idee om drie dagen eerder tegen Peru uitgebreid afscheid te nemen van een uitgerangeerde recordinternational in plaats van wat automatismen in te slijpen."

-
Ben jij het eens met Hugo Borst?

Meer nieuws

Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
14
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
28
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
29
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
37
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
16
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties