Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Felle kritiek op Onana: 'Dan krijgt hij het hele land over zich heen'

Laatste update:

"Hij heeft wel degelijk gezegd dat hij niet opgeroepen wilde worden voor de Confederations Cup afgelopen zomer. En dat ik nadien ook geen moeite meer hoefde te doen, want met Kameroen was het altijd wel iets, zo zei hij", aldus Broos. "Hij wilde liever de voorbereiding met Ajax doen. Bovendien is hij mijn tweede doelman. Hij is gefrustreerd, maar wil het gelijk aan zijn kant krijgen. Ik begrijp wel waar dit vandaan komt."

"Als hij toegeeft niet meer opgeroepen te willen worden, krijgt hij het hele land over zich heen. Dat wordt hen kwalijk genomen", besluit de 65-jarige keuzeheer uit België. De 21-jarieg Onana bedankte voor deelname aan de Afrika Cup omdat hij zich met Ajax wilde concentreren op de Europa League en om de apotheose in de Eredivisie. "Ik kan niet zeggen dat hij een leugenaar is, maar als je met hem praat... Hij zegt tegen je dat hij je niet selecteert. En dan zegt hij op een persconferentie bijvoorbeeld dat je niet meer voor je land wilt uitkomen. En dan worden mensen boos op je, maar ik heb dat nooit gezegd", vertelde Onana.

"Dat is waarom veel spelers besluiten om niet meer mee te gaan. Het is een goede trainer, maar soms zegt hij dingen die hij niet zou moeten zeggen. Dat is heel raar. Als hij mij niet meer nodig heeft, is dat geen probleem. Het is niet iets waar ik bang voor hoef te zijn. We moeten allemaal eerlijk zijn. Als ik niet wil spelen, besluit ik dat ik niet ga spelen", zo werd de goalie geciteerd door FOX Sports. De huidige keepers in de selectie van Kameroen zijn Fabrice Ondoa (Sevilla B), Jules Goda (Tours) en Georges Bokwé (Mjöndalen IF).

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
1
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
9
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
18
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties