Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Felle kritiek op transferbeleid Bayern: 'Waarom mochten die twee gaan?'

Laatste update:

Hij hekelt met name het winterse transferbeleid van de club. Bayern liet Pierre-Emile Höjbjerg (verhuurd aan Augsburg) en Xherdan Shaqiri (verkocht aan Internazionale) gaan en haalde daar niemand voor terug. "Er zijn fouten gemaakt", vindt Beckenbauer, die ziet dat Guardiola het grote aantal geblesseerden niet weet op te vangen. "Ik snap niet waarom ze die twee hebben laten gaan."

Bayern moet het in de beslissende maanden van het seizoen stellen zonder Franck Ribéry, Arjen Robben en David Alaba, en had het duo juist nu goed kunnen gebruiken. "Het waren uitstekende invalkrachten. Natuurlijk kun je zo'n blessuregolf niet voorspellen en Bayern heeft geluk gehad dat Thiago Alcántara en Javi Martínez zijn teruggekeerd. Maar we waren niet op volle sterkte en in de halve finale van de Champions League tegen Barcelona is dat wel een vereiste."

De technische beleidsmakers in München zijn dan ook gestraft voor hun handelen in januari, vindt Kaiser Franz. "Ik weet zeker dat ze dit zullen evalueren, zodat dergelijke fouten in de toekomst niet meer worden gemaakt. Ik kan me ook voorstellen dat Bayern de transfermarkt op gaat in de zomer. Sommige spelers zijn al boven de dertig; hoe lang zijn zij nog top? De wedstrijden worden steeds intenser. Een grote selectie is in het moderne voetbal een vereiste."

-
Bayern München heeft in de winterstop slecht gehandeld

Meer nieuws

Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
0
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
28
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
4
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
46
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties