Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe schrikt niet van vroege achterstand en legt druk bij Galatasaray

Laatste update:

In de basisopstelling van Fenerbahçe ontbrak Jayden Oosterwolde. Zijn plek in het hart van de verdediging werd ingenomen door de van de Afrika Cup teruggekeerde Ghanees Alexander Djiku. Ferdi Kadioglu stond aan de linkerkant van de verdediging opgesteld, terwijl Dusan Tadic, Sebastian Szymanski en Ünder voor de aanvoer richting spits Edin Dzeko moesten zorgen.

De wedstrijd begon nog op teleurstellende wijze voor Fenerbahçe, dat na ruim tien minuten een penalty tegen kreeg na een overtreding van doelman Dominik Livakovic. De Kroaat kon vervolgens ook niets doen aan de elfmeterinzet van Tolga Cigerci, die een verleden heeft bij Fenerbahçe: 0-1.

Toch zou Fenerbahçe al snel orde op zaken stellen. Ünder ontving de bal aan de linkerkant van het veld en gaf een scherpe voorzet. Zijn pass werd door alles en iedereen gemist, inclusief goalie Bahadir Güngördü, waardoor de bal in de verre hoek belandde: 1-1.

Even na een half uur spelen kwam Fenerbahçe zelfs op voorsprong en opnieuw was Ünder de gevierde man. De buitenspeler liet Güngördü kansloos met een schot van dichtbij in de verre hoek: 2-1.

Het was Fenerbahçe dat de klok sloeg, al kwam de ploeg wel goed weg toen Olimpiu Morutan zijn inzet tegen de lat zag belanden. Aan de andere kant had Güngördü antwoorden in huis op pogingen van Tadic en Kadioglu.

Na rust werden beide ploegen gevaarlijk, maar gescoord zou er niet meer worden. Michy Batshuayi kwam in blessuretijd nog dichtbij, maar de Belg stuitte op Güngördü. Het bleek echter een misser zonder gevolgen, daar Fenerbahçe de voorsprong over de streep trok.

Meer nieuws

Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
6
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
22
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
37
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
156

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties