Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe anticipeert met transfer alvast op mogelijk vertrek Van der Wiel

Laatste update:

Zijn oude club Juventus zou vanaf komend seizoen niet meer meedelen in het salaris en dus besloot Cagliari dat het voordeliger was het contract te ontbinden. De komst van Isla heeft mogelijk te maken met een naderend vertrek van Gregory van der Wiel. De Nederlandse verdediger mag vertrekken bij de Turkse topclub, maar kan vooralsnog geen nieuwe club vinden. Met zijn salaris drukt Van der Wiel zwaar op de begroting van Fenerbahçe, waardoor de club overweegt om zijn contract te verscheuren.

DONE DEAL! Fenerbahçe heeft een nieuwe rechtsback te pakken! Mauricio Isla heeft vrijdagochtend zijn krabbel gezet onder een driejarig contract. #isla #fenerbahçe #cagliari

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Isla, die in de zomer van 2016 voor vier miljoen euro overkwam van Juventus, kwam eerder deze week in Istanbul aan om de laatste details glad te strijken. Als onderdeel van de deal zou er een vriendschappelijke duel worden georganiseerd tussen de twee clubs. De international wordt de vijfde zomeraanwinst voor Fenerbahçe, want het team van trainer Aykut Kocaman versterkte zich eerder al met Mathieu Valbuena, Mehmet Ekici, Nabil Dirar en Carlos Kameni.

De kersverse aankoop, wiens transfersom niet bekend is, speelde deze zomer nog voor zijn land tijdens de Confederations Cup en wist met Chili de finale te bereiken, die met 0-1 werd verloren van Duitsland. Afgelopen seizoen kwam hij tot 34 competitieduels voor Cagliari, waarin hij 1 keer scoorde en 7 assists afleverde. Isla speelde in zijn loopbaan verder voor Juventus, Olympique Marseille, Queens Park Rangers, Udinese en CD Universidad Católica.

Is Mauricio Isla een goede speler voor Fenerbahçe?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
47
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties