Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe belde ex-zaakwaarnemer Casillas elke dag: 'Ze wilden graag'

Laatste update:

"Giuliano Terraneo, de technisch directeur van Fenerbahçe, belde mij bijna elke dag, sinds een maand", verzekert Carvajal. "Hij wilde weten tegen welke voorwaarden Casillas kon worden overgenomen. Maar ik bleef maar zeggen dat ik zijn zaakwaarnemer niet meer was. Dat drong maar niet tot hem door."

Real Madrid ontvangt niks voor de overgang van Casillas, daar het de club was die de nog twee jaar doorlopende samenwerking graag wilde verbreken. De 33-jarige doelman wilde in principe zijn resterende salaris van in totaal 24 miljoen euro netto blijven verdienen, ook als hij naar FC Porto zou gaan. De Portugese club kon echter maar tot tien miljoen euro gaan en zodoende gingen de laatste gesprekken over het resterende bedrag. Casillas heeft, naar verluidt, uiteindelijk een bedrag van 8,5 miljoen euro laten schieten en de rest komt de komende twee jaar voor de rekening van Real Madrid.

Iker Casillas hield het niet droog bij zijn laatste persconferentie als speler van Real Madrid. #naarfcporto #emotioneel #icoon #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Denk jij dat Iker Casillas zijn loopbaan bij FC Porto afsluit?

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
3
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
28

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties