Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe beraamt 'transfer van de eeuw' met 48-voudig international

Laatste update:

Hulk maakte vier jaar geleden voor een bedrag van ongeveer 55 miljoen euro de overstap van Zenit Sint-Petersburg naar Shanghai SIPG en heeft nog een contract tot het einde van dit kalenderjaar bij de Chinese club. De 34-jarige Braziliaan heeft echter al te kennen gegeven zijn dienstverband in Shanghai niet te willen verlengen en open te staan voor een terugkeer naar Europa.

"Vanuit verschillende landen is al een bod neergelegd bij mijn zaakwaarnemer, inclusief een aantal Europese topclubs die in de Champions League uitkomen", vertelde Hulk vorige maand tegenover diverse Braziliaanse media. De bonkige spits stond de afgelopen jaren voor liefst twintig miljoen euro per seizoen op de loonlijst bij Shanghai SIPG, maar benadrukte zich bij zijn volgende carrièremove niet te laten leiden door geld.

Die boodschap van Hulk is niet aan dovemansoren gericht, want TRT Spor, de sporttak van de Turkse publieke omroep, kan dit weekend bevestigen dat Fenerbahçe serieus werk maakt van de komst van de 48-voudig Braziliaans international. President Koç heeft zelfs al met Hulk gesproken en is vastberaden om toe te slaan indien de Gele Kanaries deze zomer afscheid nemen van Vedat Muriqi. De Turkse krant Sabah stelt zelfs dat Fenerbahçe voornemens is met Hulk 'de transfer van de eeuw' te voltooien.

Muriqi kroonde zich afgelopen seizoen met 15 doelpunten in 32 competitiewedstrijden tot clubtopscorer van Fenerbahçe en staat er goed op in de Europese (sub)top. De 26-jarige spits uit Kosovo is al meermaals aan onder meer Tottenham Hotspur gelinkt en geldt met een geschatte transferwaarde van ongeveer twintig miljoen euro als de waardevolste speler van de huidige selectie van Fenerbahçe. Mocht Muriqi de werkgever van onder anderen Ferdi Kadioglu deze zomer de rug toekeren, dan moet Hulk de nieuwe vedette van de ploeg worden, zo klinkt het.

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
0
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
3
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
17
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties