Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe gaat af tegen tien van Kayserispor en ligt uit bekertoernooi

Laatste update:

Bij Fenerbahçe was er een basisplaats voor Ferdi Kadioglu, terwijl bij de bezoekers Bilal Bayazit aan de aftrap verscheen. De Nederlandse doelman maakte vorig jaar zomer de overstap van Vitesse naar Kayserispor. Fener draait een teleurstellend seizoen en heeft zijn pijlen dit seizoen gericht op de beker. De ploeg van Kartal ging goed van start en zorgde na tien minuten spelen voor het eerste gevaar, toen Tufan op aangeven van Kadioglu het vijandelijke doel onder vuur nam. De middenvelder bleek onnauwkeurig in de afronding. Ook Bright Osayi-Samuel wist zijn inzet niet tot doelpunt te promoveren.

Op slag van rust werd Fener geholpen door de bezoekers, toen Demirok veel te hard ingreep op de rand van het strafschopgebied en snoeihard de enkel van Tufan raakte. Scheidsrechter Arda Kardesler trok na tussenkomst van de videoscheidsrechter direct rood. De thuisploeg profiteerde van de overtalsituatie en trok het duel na rust naar zich toe. Een voorzet van Diego Rossi kon net niet worden binnengekopt door Mergim Berisha en Mert Hakan Yandas raakte met een schot de paal.

Toen het duel leek af te stevenen op een verlenging, trok Kayserispor alsnog aan het langste eind via Ramazan Civelek. De verdediger mocht aanleggen voor een vrije trap van ruim twintig meter en zag zijn inzet van richting veranderd worden. Doelman Berke Özer was volslagen kansloos en zag het leer naast zich in het net belanden. Door de vroegtijdige uitschakeling rest voor Fenerbahçe alleen nog de Conference League. Op 17 en 24 februari wacht het tweeluik met Slavia Praag.

-

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
4
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
134
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties