Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe komt knap terug van 0-3 achterstand en blijft eerste in groep

Laatste update:

Al na vijf minuten kwam Rennes op voorsprong. Adrien Truffert gaf de bal laag voor en vond Gouiri, die doelman Altay Bayindir kansloos liet. Nadat Lovro Majer in de tiende minuut de 0-2 afgekeurd zag worden door de VAR, verdubbelde Rennes na ruim een kwartier alsnog de voorsprong: Hamari Traoré vond met een fraaie pass Gouiri, laatstgenoemde zette Terrier oog in oog met Bayindir en de Fransman faalde niet: 0-2. Gouiri maakte na een half uur met een schuiver zelfs de 0-3, waarna Valencia (kopbal uit vrije trap) vlak voor rust iets terugdeed namens de thuisclub.

In de tweede helft zat het venijn in de staart. Nadat Michy Batshuayi, Valencia en Emre Mor kansen op de aansluitingstreffer hadden gemist, maakte Zajc uit een vrije trap wél de 2-3. Vlak voor tijd deed Mor het Sükrü Saracoglu Stadion vervolgens ontploffen, door vanaf de rand van het strafschopgebied beheerst de 3-3 binnen te schuiven. Daardoor staat Fenerbahçe dankzij een beter doelsaldo nog altijd bovenaan in Groep B.

Europa League
Fenerbahçe
3 - 3
Stade Rennes

Meer nieuws

Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
5
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
20
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
27
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties