Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe lijdt na keepersfout eerste uitnederlaag in vijf maanden

Laatste update:

Fenerbahçe speelde in de eerste helft onbezield, maar kreeg tot de openingstreffer van Gençlerbirligi wel de betere kansen. Moussa Sow en Dirk Kuyt kregen de bal er na een kwartier van dichtbij niet in en na een half uur kreeg Sow de kans om het leer binnen te glijden, maar doelman Ramazan Köse bracht redding. Zeven minuten voor rust opende de thuisploeg de score in het eigen 19 Mayis Stadion: Radosav Petrovic haalde van een meter of 22 uit en zag zijn inzet in de verre kruising belanden.

Ook in de tweede helft kon Fenerbahçe geen vuist maken, maar achttien minuten werd het toch nog gelijk. Mehmet Topal kopte uit een voorzet van Caner Erkin raak: 1-1. Het lukte De Gele Kanaries echter niet om door te drukken en de 2-1 kwam eigenlijk niet eens als een verrassing: Volkan verkeek zich op een hoge bal van Jean-Jacques Gosso en daardoor kon El Kabir bij de tweede paal raak koppen. Pierre Webó kopte in de slotseconde nog rakelings naast. Het Gençlerbirligi van Mesut Bakkal is nu al vier wedstrijden ongeslagen.

-
Denk jij dat Fenerbahçe kampioen wordt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
27
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties