Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe loopt na 53 seconden van het veld in absurde Super Cup-finale

Laatste update:

Na de vroege 0-1 besloten de spelers van Fener het veld onmiddellijk te verlaten. De wedstrijd zou in december al gespeeld worden in Saudi-Arabië, maar door een diplomatieke crisis werd dat duel uitgesteld. Nu wordt er opnieuw niet gespeeld.

De kans was al groot dat de wedstrijd niet uitgespeeld zou gaan worden, maar door het vroege doelpunt van Icardi lijken de spelers en staf eerder besloten te hebben van het veld te stappen, zo meldt de Turkse tak van GOAL.

Volgens Fenerbahçe wordt er al jarenlang een politiek spel tegen de club gespeeld. De druppel die de emmer deed overlopen was het schandaal in het duel met Trabzonspor, waarin vijandige supporters de spelers bedreigden en er meermaals veel chaos op het veld was.

Fenerbahçe pleitte bij de Turkse bond voor een buitenlandse, onafhankelijke scheidsrechter als leidsman voor de finale van de Super Cup. Dat weigerde de Turkse bond. Ook verzocht Fenerbahçe de bond om uitstel van de finale vanwege het aankomende Conference League-duel met Olympiacos. De Turkse bond veegde het verzoek van tafel.

Het leidde tot veel woede bij Fener, waardoor men besloot het Onder 19-elftal naar de Super Cup-finale te sturen. Het plan was om stapsgewijs steeds meer spelers te laten uitvallen, om vervolgens met minder dan zes spelers over te blijven en een staking te forceren.

Door de vroege 1-0 van Galatasaray leken die plannen aangepast en Fenerbahçe besloot nog voor het verstrijken van de eerste speelminuut van het veld te stappen. De wedstrijd is gestaakt. Het is vooralsnog niet duidelijk wat de gevolgen zijn.

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties