Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe neemt in Europa League op valreep revanche op Dinamo Kyiv

Laatste update:

Fenerbahçe en Dinamo Kyiv troffen elkaar al in juli in de voorronde van de Champions League. Toen eindigde het heenduel in 0-0, waarna de Oekraïners op bezoek bij Fenerbahçe met 1-2 wisten te winnen. Uiteindelijk verloor Dinamo Kyiv in de play-offs van de Champions League van Benfica (0-2 en 3-0), waardoor ook zij alsnog genoegen moesten nemen met een ticket voor de groepsfase van de Europa League. Fenerbahçe had donderdagavond dus de kans om revanche te nemen, en begon daarbij met voormalig NEC'er Ferdi Kadioglu in de basis. Enner Valencia, topscorer van de Turkse Süper Lig met zes goals, begon op de bank. Datzelfde gold bij Dinamo Kyiv voor Oleksandr Karavajev, die tijdens de eerdere ontmoeting in Istanbul nog voor het winnende doelpunt had gezorgd.

De eerste kansen van het duel waren voor de thuisploeg. Attila Szalai, Henrique en Ezgjan Alioski kregen allen de kans om de openingstreffer te maken, maar steeds stond doelman Georgiy Bushchan in de weg. Na ruim een half uur was het alsnog raak voor de Turken, toen Henrique een corner van Diego Rossi binnenknikte. Ook in de resterende minuten van de eerste helft was Fenerbahçe dominant, maar gescoord werd er niet meer.

In het tweede bedrijf kroop Dinamo Kyiv wat meer uit zijn schulp. Eerst ging een kopbal van Denys Harmash nog over, maar na ruim een uur spelen was het alsnog raak. Vitaliy Buyalskyi vond Tsygankov, die de bal van binnen het strafschopgebied in de hoek achter doelman Altay Bayindir werkte. In de fase daarna gingen beide ploegen op jacht naar de overwinning, waarbij Fenerbahçe aan het langste eind trok. Een lange inworp kwam in de blessuretijd voor de voeten van Batshuayi, die van dichtbij de 2-1 binnenknalde. Het andere duel in poule B, tussen AEK Larnaca en Stade Rennes, eindigde in 2-1 voor de Fransen. Fenerbahçe gaat volgende week donderdag op bezoek bij Rennes, terwijl Dinamo Kyiv het opneemt tegen Larnaca.

Europa League
Fenerbahçe
2 - 1
Dynamo Kiev

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties