Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe neemt met benauwde zege voorschot op kampioenschap

Laatste update:

Fenerbahçe verloor dit seizoen pas twee keer en leed in de eerste speelronde een nederlaag tegen nota bene Konyaspor. De ploeg van Mesut Bakkal maakte het de koploper maandagavond lastig. De thuisploeg begon slap en kwam na twintig minuten op achterstand in het uitverkochte Sükrü Saraçoglu Stadion. Theofanis Gekas ontsnapte aan de buitenspelval en legde de bal voor op Aleksandr Hleb, die Djalma in staat stelde om de 0-1 binnen te schieten. De Gele Kanaries schrokken wakker en verhoogden het tempo. Emmanuel Emenike schreeuwde tweemaal tevergeefs om een strafschop en Moussa Sow kwam vijf minuten voor rust net niet aan een voorzet van Caner Erkin.

Het was echter wachten op het moment dat de defensie van de gasten uit Konya een steekje liet vallen en dat gebeurde in de voorlaatste minuut van de eerste helft. Caner slingerde een vrije trap voor het doel en Bruno Alves stuurde het leer met zijn hoofd naar de verre hoek: 1-1. Fenerbahçe speelde met vuur, want men kwam niet scherp uit de kleedkamer. Een van richting veranderd schot van Theofanis Gekas trof de paal en de Griek stuitte nog in dezelfde minuut, 48, van dichtbij op doelman Volkan Demirel. Pas na het uur trok de gastheer de wedstrijd naar zich toe, maar tot grote kansen leidde dat niet. Moussa Sow claimde een penalty en Mehmet Topal kopte uit een hoekschop voorlangs.

Na 77 minuten werd een kopbal van Egemen voor de hoekschop weggehaald, maar drie minuten later trof de bebaarde centrumverdediger wel doel. Na een lange inworp van Caner kwam de bal via onder anderen Kuyt terecht bij Egemen, die niet nadacht en de bal hoog en hard in het doel schoot. Fenerbahçe behield de minimale voorsprong en heeft nu in de laatste zeventien wedstrijden maar één keer verloren. De geelhemden verspeelden bovendien nog nooit in eigen huis punten tegen Konyaspor, dat slechts vier punten boven de rode streep blijft staan. Fener gaat volgende week zaterdag op bezoek bij Eskisehirspor.

-
Denk jij dat Fenerbahçe de titel pakt?

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
19
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
4
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
10
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties