Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe neemt verdiende voorsprong in halve finale

Laatste update:

Fenerbahçe was in de eerste helft niet altijd bovenliggend, maar kreeg wél de allerbeste kansen. Nadat Volkan Demirel een vroeg schot van Eduardo Salvio blokte gooide Fener de zenuwen van zich af en kwam het meer in de wedstrijd. Moussa Sow kreeg de eerste goede mogelijkheid, maar mikte naast op aangeven van Pierre Webò. Even later diende zich opnieuw een kans aan voor de spits: dit keer kopte hij uit een zeer goede crosspass van Dirk Kuyt echter op de lat.

Na de twee gemiste mogelijkheden van Sow zakte de wedstrijd wat in en ging het tempo ook wat omlaag. Enkele seconden verwijderd van de rust was daar echter hét moment voor Fenerbahçe om de tegenstander een uppercut uit te delen. John vergreep zich in de zestien meter aan Gökhan Gönül en kreeg geel; bovendien kende de scheidsrechter Fenerbahçe een penalty toe. Cristian mikte die echter keihard op de linkerpaal en liet zijn team zo zonder voorsprong de rust ingaan, tot zijn eigen zichtbare verdriet.

Direct na rust zette Fenerbahçe direct weer vol aan, alsof de gemiste kans van Cristian niets met het team had gedaan. De Braziliaan moest zijn meerdere erkennen in Artur en ook Raul Meireles haalde geweldig uit, maar trof de keeper eveneens op zijn weg. Het vuurwerk hield nog niet op, want ook Kuyt liet zich zien en raakte de paal. De heftige openingsfase leek te leiden richting een Turkse goal, maar die bleef uit. Het was invaller Nicolás Gaitán die aan de overkant juist óók al de paal raakte.

Na driemaal het aluminium te hebben geraakt gaf Fenerbahçe de moed nog steeds niet op en dat werd twintig minuten voor het einde beloond. Benfica kreeg de bal niet goed weg na een hoekschop vanaf links en kopte die richting de tweede paal. Daar stond Egemen klaar om het af te maken: de bal werd nog wel achter de lijn weggetrapt, maar de arbitrage gaf de goal terecht aan de thuisclub. De voorsprong voor Fenerbahçe is er; volgende week in Lissabon volgt de ontknoping en wordt duidelijk wie naar de finale gaat. Die is op 15 mei in de Amsterdam ArenA.

-
Wie bereikt de finale?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties