Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe ontsnapt in slotfase; Emenike uitgefloten door eigen publiek

Laatste update:

Fenerbahçe speelde niet slecht, maar overtuigde ook niet in de eerste helft tegen Gaziantep. De ploeg van Ismail Kartal kwam wat onzeker voor de dag en creëerde weinig grote kansen. Alleen Emmanuel Emenike (schot naast) en Moussa Sow (recht op de keeper) zorgden voor dreiging. De tegenstander verdedigde bovendien met het mes tussen de tanden en kwam middels counters gevaarlijk uit de hoek, maar er werd niet gescoord. Fenerbahçe bleef na de thee de bovenliggende partij, maar de fans werden wel ongeduldiger.

Toen Emenike na een uur aan de bal kwam, volgde dan ook een striemend fluitconcert. De Nigeriaanse spits liet zich daarom maar expres de bal ontfutselen en daagde zijn eigen publiek uit. Hij kreeg in het restant van de wedstrijd weer de volledige steun, maar de supporters van de thuisploeg wilden met het fluitconcert vermoedelijk duidelijk laten merken absoluut niet tevreden te zijn met het spel. Fener was na 65 minuten weer dicht bij de 1-0: Sow kopte rakelings naast.

Fenerbahçe had geluk dat Ogulcan Caglayan twintig minuten voor tijd Mert Günok op zijn pad vond, want anders was Gaziantepspor op 0-1 gekomen. De gastheer kreeg acht minuten voor tijd uiteindelijk loon na werken in het eigen Sükrü Saraçoglu Stadion, want toen verdiende Gökhan Gönül een strafschop en die werd benut door aanvoerder Emre Belözoglu. Fenerbahçe gaf die minimale voorsprong niet meer uit handen en gaat zich nu voorbereiden op de uitwedstrijd tegen Akhisar van volgend weekeinde.


-
Een terecht resultaat?

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
14
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties