Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe pakt na doldwaze en doelpuntrijke eerste helft de volle buit

Laatste update:

Fenerbahçe kreeg in de voorgaande drie ontmoetingen met Balikesir geen doelpunt tegen, maar slikte er zaterdag dus al drie voor rust. Met Dirk Kuyt in de basis kwam de thuisploeg al wel na acht minuten op voorsprong: Diego Ribas hakte de bal naar Caner Erkin en die haalde venijnig uit en vond de verre hoek. De bezoekers kwamen na een kwartier echter langszij: Isaac Promise kopte raak na een voorzet van rechtsback Ugur Akdemir. Vijf minuten later had Fenerbahçe weer terug kunnen slaan, maar Moussa Sow liet een grote kans liggen en aan de andere kant was het vervolgens wel raak. Ante Kulusic trapte de bal van dichtbij hoog in het doel: 1-2.

Een goal van Kuyt werd even later wegens buitenspel geannuleerd, maar na 26 minuten werd het alsnog 2-2: Caner Erkin veroverde de bal op links en gaf de bal voor. Via Pierre Webó kwam het leder bij Diego terecht en de Braziliaan maakte vervolgens zijn eerste Süper Lig-doelpunt. Sow liet even later opnieuw een goede kans liggen en Balikesirspor liet wel zien hoe het moest. Een vrije trap van Berkan Emir verraste Volkan Demirel en viel plots in de verre kruising: 2-2. Sow zocht echter toch nog met een goed gevoel de kleedkamer op, want hij kopte na een indraaiende vrije trap van Diego prachtig raak en daardoor ging Fener met een gelijke stand de rust in.

Trainer Ismail Kartal voerde in de rust een dubbele wissel door: Kuyt en Alper Potuk bleven in de kleedkamer achter en zij werden vervagen door Selçuk Sahin en Emmanuel Emenike. Laatstgenoemde stond aan de basis van de 4-3, die na vijftig minuten viel. De Nigeriaan gaf onbedoeld een lage voorzet op Sow en de Senegalees tikte binnen. De Gele Kanaries gaven die voorsprong niet meer uit handen en het wachten was op een vijfde treffer. Die viel echter niet. Tien minuten voor tijd kreeg invaller Emenike nog wel een heel aardige mogelijkheid, maar die liet hij onbenut.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
13
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
5
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties