Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe profiteert in politiek beladen wedstrijd van misser Babel

Laatste update:

Voor de wedstrijd gingen circa 350.000 supporters van Fenerbahçe de straat op om een protestmars te lopen. Voorzitter Aziz Yildirim moet, als hij het hoger beroep verliest, voor ruim zes jaar de gevangenis in voor zijn vermeende aandeel in het Turkse omkoopschandaal. De achterban protesteerde bovendien tegen de regering van Tayyip Erdogan. Afgelopen zomer kwam immers een fan van Fener, Ali Ismail Korkmaz, tijdens anti-regeringprotesten op het Gezi Park om het leven. De familie van Korkmaz was aanwezig in het Sükrü Saraçoglu Stadion.

Er moest uiteraard gewoon gevoetbald worden en Kasimpasa had in het eerste kwartier een licht overwicht en kreeg enkele kansen. De grootste mogelijkheid in de eerste helft was voor Ryan Babel, maar de voormalig Ajacied besloot de bal aan te nemen in plaats van het leer direct in het doel te schieten (zie video). Fenerbahçe kreeg voor rust ook enkele gelegenheden om te scoren, maar Andreas Isaksson redde onder meer op een poging van Alper Potuk. Na een klein uur moesten de bezoekers van Shota Arveladze met tien man verder: Kerem Seras kreeg een tweede gele kaart.

De thuisploeg voerde de druk op en aanvoerder Emre Belözoglu opende na 65 minuten de score door de bal in de verre hoek te krullen: 1-0. Invaller Sanharib Malki tekende elf minuten voor tijd echter voor de gelijkmaker, maar Fenerbahçe hield de punten toch nog in eigen huis doordat Bekir na 81 minuten een rebound tegen de touwen werkte. De gastheer pakte hierdoor drie belangrijke punten in de strijd om de landstitel en Kasimpasa heeft nu al tien wedstrijden niet meer gewonnen.

-
Denk jij dat Kasimpasa in de top vijf eindigt?

Meer nieuws

Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
1
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
3
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties