Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe publiceert statement over 'hoogst dubieuze' Johan Derksen

Laatste update:

Via de eigen website publiceert de Turkse topclub een uitgebreid statement, waarin het ingaat op verschillende berichten over de club in de media. Een deel van het statement gaat over de uitzending van Veronica Inside, al wordt het programma noch Derksen bij naam genoemd. "Via een hoogst dubieuze bron werd in zijn eigen land gesuggereerd dat Cocu ongelukkig is en op het punt staat om zijn ontslag in te dienen", schrijft Fenerbahçe onder meer.

"We beseffen dat we altijd te maken zullen hebben met zulke mensen en zulke handelswijzen. We willen benadrukken wat we altijd benadrukken: je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met zulke storende berichtgeving. Het is bedoeld om de eenheid binnen ons team en onze supporters te verstoren", aldus de club. Hoewel het niet met zoveel woorden wordt gezegd, suggereert Fenerbahçe dat de positie van Cocu niet onder druk staat. "We weten dat we ons bevinden in een overgangsperiode en dat we geduldig moeten zijn."

"We willen onze fans op het hart drukken om geen informatie voor waar aan te nemen die niet van de officiële clubkanalen komt", concludeert men. Cocu is teleurstellend begonnen aan zijn dienstverband bij Fenerbahçe. Hij begon met een zege in de competitie, maar verloor de laatste twee duels in de Süper Lig. Bovendien werd Fenerbahçe door Benfica uitgeschakeld in de derde voorronde van de Champions League.

De van PSV overgekomen Cocu nam Erwin Koeman en Chris van der Weerden mee naar Turkije. Hoewel hij dus zelf zijn technische staf mocht samenstellen, kwam er volgens Derksen weinig terecht van andere beloften. "Die club heeft hem gouden bergen beloofd, maar hij kwam daar en toen is van alle beloftes niks uitgekomen", zei de analist. "Ze hebben voor 25 miljoen aan spelers verkocht en voor 11 miljoen teruggehaald."

Denk je dat Phillip Cocu het seizoen afmaakt bij Fenerbahçe?

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties