Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe slaat dubbelslag met nieuwe trainer en beste nummer 10 van Turkije

Laatste update:

Dat Bulut de nieuwe coach van Fenerbahçe zou worden, zat al enige tijd in de pijplijn. De 45-jarige oefenmeester was afgelopen seizoen trainer van Alanyaspor en presteerde met die club boven verwachting. Bulut eindigde met Alanyaspor op een verdienstelijke vijfde plaats in de Süper Lig, boven onder meer Galatasaray en Fenerbahçe, en gidste de formatie daarnaast naar de finale van de Turkse Beker, die uiteindelijk met 2-0 verloren ging tegen Trabzonspor.

Dit bericht bekijken op Instagram

Süper Lig'de sezonun Altin 11'ine layik görülmek gurur verici. Destegini esirgemeyen herkese gönülden tesekkür ederim. Iyi bayramlar

Een bericht gedeeld door Mert Hakan Yandas (@merthakanyandas) op

Bulut was bij Alanyaspor in het bezit van een aflopend contract, waardoor Fenerbahçe transfervrij heeft kunnen toeslaan. De in Duitsland geboren trainer heeft voor twee seizoenen getekend bij de werkgever van onder anderen Ferdi Kadioglu en gaat naar verluidt 800.000 euro per jaar verdienen, exclusief bonussen. Hij is de opvolger van Ersun Yanal, die in maart werd ontslagen en in het restant van het seizoen tijdelijk werd vervangen door eerst Zeki Murat Göle en daarna Tahir Karapinar. Fenerbahçe is geen onbekend terrein voor Bulut: hij speelde tijdens zijn periode als voetballer 136 officiële wedstrijden voor de Gele Kanaries en won in het seizoen 1995/96 de Turkse landstitel met de club.

Bulut is niet de enige versterking van Fenerbahçe, want de club gaat zich ook versterken met Yandas, een aanvallende middenvelder die het afgelopen seizoen furore maakte in dienst van Sivasspor. Yandas, 25 jaar, wist in 32 competitiewedstrijden 6 doelpunten en 4 te verzorgen en droeg daarmee bij aan het veiligstellen van de vierde plaats, eveneens een uitzonderlijke prestatie. Daarnaast werd hij door de Turkse tak van beIN Sports opgenomen in het Süper League-team van het jaar, op de nummer tien-positie. Yandas was bij Sivasspor in het bezit van een aflopend contract en strijkt zodoende transfervrij neer bij Fenerbahçe. Hij gaat voor vier seizoenen tekenen, verzekeren Turkse media.

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties