Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe toont karakter na wonderschone treffers van Bakkali

Laatste update:

Cocu werd in het Constant Vanden Stockstadion pijn gedaan door een oude bekende. Zakaria Bakkali, die in juli 2013 onder de Nederlandse oefenmeester debuteerde bij PSV, was voortdurend een plaag voor de defensie van Fenerbahçe en nam na 35 minuten voetballen op fraaie wijze de openingstreffer voor zijn rekening. De 22-jarige buitenspeler werd door Sven Kums weggestoken in het strafschopgebied van de Turken en verschalkte doelman Harun Tekin vervolgens met een verwoestende uithaal in het dak van het doel.

Het doelpunt brak de tot dan toe tamme wedstrijd volledig open. Michael Frey had vrijwel onmiddellijk wat terug kunnen doen namens Fenerbahçe, maar de Zwitserse aanvaller zag zijn poging van dichtbij op miraculeuze wijze gekeerd worden door Thomas Didillon. Anderlecht kreeg in de slotfase van het eerste bedrijf nog twee uitstekende mogelijkheden om de score verder uit te breiden: Ivan Santini zette Tekin in de korte hoek aan het werk met een schot vanaf een meter of zeventien, terwijl Kums uit een vrije trap de paal teisterde.

Kort na rust deelde Bakkali Cocu een volgende dreun uit. De dribbelaar kwam vanaf de rechterflank het strafschopgebied binnen en vond vervolgens schitterend de verre hoek: 2-0. Fenerbahçe leek daarmee rijp voor de slacht, maar niets bleek minder waar: de ploeg van Cocu richtte zich op wonderbaarlijke wijze op en wist de stand zelfs nog voor het verstrijken van het eerste uur in evenwicht te brengen. Frey nam de aansluitingstreffer voor zijn rekening door slordig balverlies van Pieter Gerkens genadeloos af te straffen, waarna Hasan Ali Kaldirim na een mooie aanval van dichtbij voor de gelijkmaker zorgde.

Anderlecht was de kluts daarna even kwijt, waardoor Fenerbahçe zelfs mocht hopen op drie punten. Cocu bracht Oguz Kagan Güctekin en André Ayew in de slotfase voor Yassine Benzia en Islam Slimani, maar een derde treffer zat er uiteindelijk niet meer in voor de club uit Istanbul. Doordat ook Anderlecht niet meer bij machte was een doelpunt te forceren, moesten beide teams uiteindelijk genoegen nemen met een puntendeling.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties