Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe verovert Turkse beker dankzij glansrollen Batshuayi en Arda Güler

Laatste update:

Aan de kant van Fenerbahçe stond Nijmegenaar Ferdi Kadioglu op de rechtsbackpositie. Voor hem stond toptalent Arda Güler, die naar verluidt op de radar staat bij Ajax. Batshuayi en clubtopscorer Enner Valencia vormden het spitsenkoppel. Jayden Oosterwolde moest het doen met een plek op de bank. Aan de kant van Basaksehir waren er ook een aantal bekende namen terug te vinden op het opstellingsformulier. Zo stonden Deniz Türüç (ex-Go Ahead Eagles) en Ahmed Touba (ex-RKC Waalwijk) in de basis. Voormalig Feyenoorder Edgar Ié nam plaats op de bank.

Fenerbahçe kende een absolute droomstart in Izmir. Güler kreeg te veel ruimte op het middenveld, waarna de Turk ploeggenoot Batshuayi de diepte instuurde. De Belg omspeelde doelman Muhammed Sengezer en rondde na 46 seconden in de korte hoek af: 1-0. Het goede gevoel was dus direct aanwezig bij Fenerbahçe, dat na een klein kwartier bijna de marge verdubbelde. Güler had met buitenkant rechts een schitterende hoge steekpass in huis op Valencia, die net tekort kwam om binnen te tikken. Na een klein half uur wist de ploeg van Jesus alsnog op 2-0 te komen. Willian Arão brak door over de rechterkant en deponeerde zijn voorzet bij Batshuayi, die van dichtbij binnentikte: 2-0. Basaksehir-trainer Emre Belözoglu greep keihard in en wisselde tien minuten voor rust in één keer drie spelers. Onder meer Adnan Januzaj betrad het veld.

Toch bleef Fenerbahçe de betere ploeg, ook na rust. Tien minuten na de onderbreking deed de lichtvoetige Güler weer eens van zich spreken. Hij omspeelde meerdere verdedigers en haalde knap uit, maar stuitte op Sengezer. De doelman kon niet voorkomen dat Fener een nieuwe kans kreeg uit de daaropvolgende rebound via Batshuayi, die zag dat Sengezer van dichtbij zijn hattrick voorkwam. Basaksehir dacht halverwege de tweede helft de aansluitingstreffer te pakken te hebben. Januzaj schoot raak, maar zijn overtreding werd afgekeurd wegens een overtreding in de aanloop naar zijn goal. In het vervolg kwam Basaksehir weinig meer gevaarlijk voor het doel van Fenerbahçe, dat zodoende redelijk simpel standhield.

Meer nieuws

Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
2
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
1
'Bayern München loopt wéér blauwtje en hoort zesde afwijzing van Roger Schmidt'
6
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
8
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties