Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV

Laatste update:

AZ greep zondagmiddag in eigen huis de laatste strohalm voor plek drie. Twente begon uitstekend met een doelpunt van Sem Steijn, maar zag de wedstrijd na rust gekanteld worden door de Alkmaarders. Ruben van Bommel en Vangelis Pavlidis maakten de doelpunten voor AZ.

"De intensiteit en felheid waarmee gespeeld werd vond ik goed", zegt Perez in Dit was het Weekend. "Maar ik zat ook te denken: dit is de nummer drie tegen de nummer vier... Wie van deze spelers zou de nummer één of twee van de competitie kunnen versterken?" PSV en Feyenoord staan dit seizoen een straatlengte voor op de concurrentie.

Perez beantwoordt zijn eigen vraag. "Niet één speler", aldus de Deen. "Ook niet Pavlidis?", vraagt presentator Milan van Dongen. "Nee."

Pavlidis is met 28 goals de topscorer van de Eredivisie. De Griek heeft één goal meer dan Luuk de Jong en vijf meer dan Santiago Gimenez. "Pavlidis werkt hard en maakt veel goals, maar hij is niet beter dan De Jong, en waarschijnlijk ook niet beter dan Gimenez", vindt Perez.

"Sven Mijnans vind ik toch echt een lekkere speler, maar het is ook allemaal een beetje vrijblijvend. Ik zag niet iemand waarvan ik denk: die kan zomaar PSV of Feyenoord beter maken. Dat is toch wel jammer. Het was veel rennen als een kip zonder kop."

Indien AZ zijn laatste twee duels wint, mag Twente geen punt meer verspelen om de derde plek te behouden. "Gelukkig is het nog spannend geworden, zoveel spanning hebben we niet meer de komende weken in de Eredivisie", zegt Perez.

Meer nieuws

Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
0
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties