Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe wint bij Sivasspor en is recordkampioen in Turkije

Laatste update:

Sivasspor - Fenerbahce 3-4
Fenerbahçe wist dat het met een zege bij laagvlieger Sivasspor landskampioen was. De ploeg stond in onderling resultaat namelijk voor op Trabzonspor en had bovendien een beter doelsaldo, dus de ploeg van oefenmeester Kocaman schoot uit de startblokken. André Santos opende met een schot van afstand al na zes minuten de score, waarna Jakub Navratil de spanning in de titelstrijd terugbracht door de gelijkmaker op het bord te zetten. Nog voor de onderbreking zorgde Selçuk Sahin de 1-2, terwijl Alex in het tweede bedrijf aan alle onzekerheid een einde leek te maken door een vrije trap tegen de touwen te schieten. Erman Kilic zorgde weer voor benauwde gezichten (2-3), maar direct na de aansluitingstreffer zorgde Joseph Yobo voor 2-4. De late treffer van Kilic maakte het nog even nagelbijten, maar dat was het dan ook.

Karabukspor - Trabzonspor 0-4
De opdracht voor Trabzonspor was eenvoudig: zelf winnen en dan maar hopen op een misstap van concurrent Fenerbahçe. Karadeniz Firtinasi slaagden in ieder geval in de eerste opdracht, want de equipe van trainer Senol Günes won met 0-4 van Karabükspor. Egemen Korkmaz opende na achttien minuten spelen de score. Na de onderbreking tekende Jajá voor de 0-2, waarna Umut Bulut de derde tegen de touwen werkte. De 28-jarige spits maakte niet veel later ook de 0-4, maar veel waarde had de overwinning niet. Omdat Fenerbahçe won van Sivasspor pakt niet Trabzonspor haar zesde, maar Fenerbahçe haar achttiende titel.

-
Fenerbahçe heeft het meeste betekend voor het Turkse voetbal

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
19
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties