Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe zet bizarre reeks voort met solide thuiszege in Conference League

Laatste update:

Linksback Jayden Oosterwolde en rechtsbuiten Dusan Tadic stonden in de basis bij Fener, terwijl Sebastian Szymanski en Ferdi Kadioglu het met een reserverol moesten doen. Aan de kant van de Bulgaren startte Sergio Padt op de bank. Voormalig AZ'er Aslak Fonn Witry stond wel aan de aftrap.

Beide ploegen kregen kansen in de eerste helft, maar de openingstreffer viel pas vlak voor rust. Ludogorets leed balverlies op de vijandelijke helft, waarna Fenerbahçe razendsnel omschakelde. Batshuayi kreeg de bal vervolgens wat gelukkig mee, ging op doelman Simon Sluga af en scoorde: 1-0.

Vlak na rust verdubbelde de Turkse club de voorsprong. Een lage voorzet van Oosterwolde kon niet worden binnengegleden door Batshuayi, maar Zajc wist de afvallende bal wel raak te schieten. 2-0, Fenerbahçe leek op rozen te zitten.

Een half uur voor tijd werd het echter alsnog spannend, toen Ludogorets de 2-1 maakte en daarmee terugkwam in de wedstrijd. Na een corner probeerde Pedrinho het met een omhaal. Zijn inzet ging via verdediger Rodrigo het doel in.

In het daaropvolgende half uur ging Ludogorets op jacht naar de 2-2, en het was daar enkele keren dichtbij. Fenerbahçe wist een gelijkmaker echter te voorkomen, en kwam vlak voor tijd zelfs op 3-1 via Zajc, die vanaf de rand van het strafschopgebied doeltreffend uithaalde.

Later op donderdagavond spelen nummer twee FC Nordsjælland (3 punten) en nummer vier Spartak Trnava (0 punten) nog tegen elkaar. Met nog drie duels te gaan is het gat van koploper Fenerbahçe met de nummer drie na vanavond echter hoe dan ook drie punten, waardoor plaatsing voor de knock-outfase dichtbij is voor de Turken.

Europa Conference League
Fenerbahçe
3 - 1
Ludogorets

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties