Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenomenaal optreden van Alves staat zege van Atlético niet in de weg

Laatste update:

Atlético had in de eerste helft een licht overwicht én de beste kansen om de score te openen. Valencia daarentegen startte goed aan de krachtmeting, maar had daarna de nodige moeite om los Colchoneros van zich af te houden. De beste kans vóór rust was een strafschop van Griezmann, na een overtreding van Nani op Ángel Correa in het zestienmetergebied. De Fransman koos voor de linkerhoek, net als Diego Alves, en zo eindigde de eerste helft in het Vicente Calderón doelpuntloos.

Na de rust zocht Atlético nadrukkelijker de weg naar het doel van Alves, terwijl Valencia vrede had met countervoetbal. Het scorebord kwam uiteindelijk na dik een uur in beweging: een inzet van invaller Fernando Torres werd half gekeerd door Alves, waarna Griezmann op aangeven van Gameiro alsnog de score opende.

Twintig minuten voor tijd had Atlético de kans om de voorsprong te verdubbelen, na een overtreding van Mario Suárez op Griezmann. Laatstgenoemde liet de strafschop over aan Gabi, die zijn inzet in de rechterhoek echter ook gekeerd zag worden door Alves. De Braziliaan heeft nu liefst 19 van de 41 strafschoppen in LaLiga gekeerd.

In de slotminuten schoot Gabi op de paal, miste Torres een goede kopkans, terwijl Jan Oblak in actie moest komen op een kopbal van Eliaquim Mangala. In de extra tijd zette Gameiro de eindstand in Mestalla op het scorebord: 0-2.

Diego Alves stopt voor het eerst in zijn loopbaan twee penalty's in één wedstrijd! De Braziliaanse doelman keerde liefst...

Geplaatst door voetbalzone op zondag 2 oktober 2016

-
Denk jij dat Atlético Madrid kampioen wordt?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
4
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties