Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fer kan 'heerlijk' voetballen met teamgenoot: 'Hij gaf nog een panna'

Laatste update:

"Ik denk dat we het goed hebben gedaan. 4-0 thuis winnen is een goede uitgangspositie", zegt de verdediger in gesprek met VTBL. "We waren eigenlijk de hele wedstrijd scherp en we hebben weinig weggegeven. We hebben zelf ook veel kansen gecreëerd en afgemaakt, dat is ook wel belangrijk. Als dit geen gelopen race is, dan kunnen we onszelf niet meer in de spiegel aankijken."

Leroy Fer, die samen met onder anderen Renato Tapia op het middenveld speelde, was eveneens content. "We hebben goed gevoetbald en vier goals gemaakt. Dat is zeker lekker", stelt de routinier, die lovend is over Tapia, bij FOX Sports. "Het is heerlijk om naast Renato te spelen. Verdedigend staat hij altijd zijn mannetje en ik kan lekker met hem voetballen. Hij houdt goed balbezit. Volgens mij gaf hij nog een panna aan de zijkant."

Luciano Narsingh is blij dat hij heeft weten te scoren voor zijn nieuwe werkgever. Bij FOX Sports erkent de aanwinst van Feyenoord dat hij nog wel stappen moet maken op weg naar zijn oude vorm. "Na een sprint voel je wel dat je op adem moet komen. Dat is normaal. Ik kom er telkens meer in. Ik denk dat ik redelijk goed op weg ben", concludeert de buitenspeler.

Verwacht jij dat Feyenoord de groepsfase van de Europa League haalt?

Meer nieuws

Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties