Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fer maakt overstap van FC Twente naar Norwich City

Laatste update:

Voorlopig bevestigt Norwich de komst van Fer alleen nog via het officiële Twitter-kanaal van de club en via de website. Het laat weten dat de middenvelder zich voor vier jaar verbonden heeft, maar doet geen mededelingen over een transfersom. Ook wordt Fer zelf nog niet aan het woord gelaten. De uit Zoetermeer afkomstige international (twee caps) kwam van 2007 tot 2011 uit voor Feyenoord; daarna trok hij naar FC Twente.

Bij FC Twente had hij het in zijn eerste seizoen goed naar zijn zin. Halverwege zijn tweede seizoen, in januari, liep hij echter een transfer naar Everton mis. The Toffees trokken zich vlak voor het einde terug en een verhaal uit Fers privéleven lag plotseling op straat. Dat stak de middenvelder, die aangaf in de zomer graag alsnog weg te willen. Everton kwam niet voor hem terug, maar met Norwich gaat zijn droom om in Engeland aan de slag te gaan alsnog in vervulling.

Leroy Fer heeft een goede keus gemaakt

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties