Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fer polste Wijnaldum voor rentree in De Kuip: 'Het zou mooi zijn'

Laatste update:

Technisch directeur Frank Arnesen wilde graag door met Fer, maar een akkoord bleef lang uit. De dertigjarige middenvelder benadrukt dat het altijd de intentie is geweest van beide partije om tot een nieuw contract te komen. "Dan gaat het erom tot een akkoord te komen waar de club en ik tevreden mee zijn. Dat is gelukt", aldus Fer, die zegt dat het niet puur om geld ging. "Eerder om de duur van het contract. Feyenoord wilde in eerste instantie één seizoen extra en een optie voor nog een seizoen. Ik wilde meteen twee jaar bijtekenen. In deze coronacrisis moet iedereen financieel inleveren, dat is duidelijk. Daar hebben we over gesproken en begin deze week waren we er uit."

Ook Advocaat heeft volgens Fer een belangrijke rol gespeeld. "Die heeft eerder gevraagd: 'Leroy, wil je echt blijven?'. Dat wilde ik en de trainer zei dat hij zich er ook sterk voor zou maken." Fer had onder trainer Jaap Stam een moeizame start, mede doordat hij nog niet fit was. In de loop van het seizoen ontwikkelde hij zich tot een vaste waarde en dat leidde er zelfs toe dat hij door bondscoach Ronald Koeman werd opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Door de coronacrisis kwam het niet tot een terugkeer in Oranje. "Ik ben de club dankbaar dat ik de kans kreeg om terug te keren en fit te worden. Maar op een gegeven moment is het gaan lopen. De laatste maanden voelde ik mij steeds sterker."

Fer kan niet zeggen of hij zijn loopbaan ook bij Feyenoord afsluit. "Ik ben pas dertig, dus over twee seizoenen ben ik nog niet zo oud dat ik zou moeten stoppen. Zover vooruitkijken wil ik niet, maar aan stoppen denk ik nog niet. Dat is ook niet makkelijk, zagen we deze week, hahaha", aldus Fer, die doelt op de rentree van Arjen Robben bij FC Groningen. "Robben terug in de Eredivisie, geweldig", reageert Fer, die de buitenspeler regelmatig tegenkwam bij het Nederlands elftal. "Niet alleen voor die club, voor het gehele Nederlandse voetbal. Door het afbreken van de competitie en alle gevolgen was een positief nieuwtje welkom. Robben laat mensen weer uitkijken naar de start van de Eredivisie."

Maarten Stekelenburg keerde onlangs terug bij Ajax, Robben bij FC Groningen en FC Twente werkt achter de schermen aan de terugkeer van Karim El Ahmadi. Of Fer dan ook Liverpool-middenvelder Georginio Wijnaldum heeft gepolst voor een terugkeer in de Eredivisie? "Jazeker, hahaha. Maar ik denk dat die nog niet toe is aan een terugkeer, hoor. De Champions League, de Premier League. Die zit in de fase van prijzen winnen. Maar het zou mooi zijn om nog met hem in De Kuip te kunnen spelen. Wie weet in de toekomst", besluit Fer over de Oranje-international die onlangs kampioen werd met Liverpool.

Verwacht jij dat Georginio Wijnaldum zijn loopbaan afsluit bij Feyenoord?

Meer nieuws

VZ Kort: Mohammed Kudus valt in de prijzen met individuele onderscheiding
77
Opwarmer voor het EK valt compleet verkeerd bij Oranje-fans: 'Holy shit!'
9
Talent met Ajax-DNA klopt op de deur: 'Meevoetballen is mijn grootste kwaliteit'
2
Feyenoord-target Carranza ontbreekt in wedstrijdselectie; trainer geeft uitleg
5
Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
7
Vriendin Tommy St. Jago verkozen tot mooiste spelersvrouw van 2024
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties