Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ferdinand betreurt mislukking bij Man United: 'Was 100 miljoen waard geweest'

Laatste update:

"Ik zei altijd tegen Ravel dat hij bij mij thuis moest langskomen, maar Sir Alex Ferguson stak daar een stokje voor", blikt Ferdinand, die tussen 2002 en 2014 uitkwam voor Manchester United, in de Beautiful Game Podcast. "Hij vond dat de club wel voor Ravel kon zorgen. Maar dan kom ik weer terug op mijn eerder uitspraak over Gavin Rose (boezemvriend van Ferdinand en de huidige manager van Dulwich Hamlet, red.). Als hij toentertijd bij Manchester United had gewerkt, dan was Ravel zeker niet ontspoord. Dan was hij zeker uitgegroeid tot een speler met een marktwaarde van ruim honderd miljoen euro."

"Maar zo iemand als Rose was destijds niet aanwezig bij Manchester United en dergelijke types zie ik helaas nog steeds niet bij clubs rondlopen", verzucht Ferdinand. "Mensen uit de achterbuurten die op straat zijn opgegroeid. Die hebben dezelfde achtergrond als zulke spelers, wat het contact een stuk makkelijker maakt. Ik weet dat Ravel destijds in contact was met iemand van Manchester United, maar die kreeg alleen maar positieve dingen te horen. Ravel ging vervolgens zijn eigen gang, want hij wist dat hij er mee zou wegkomen."

"Iemand als Gavin zou zoiets echter nooit accepteren en gelijk tegen Ravel zeggen: 'Rustig aan, op deze manier moet je je gedragen", aldus Ferdinand, die weet dat het een gecompliceerde situatie kan zijn voor clubs. "Het privéleven van zulke spelers is soms heel anders dan je zou verwachten. Velen van ons komen uit een achterbuurt, maar wat er daadwerkelijk achter de voordeur gebeurt weet je nooit. Je hebt dus zeker iemand met ervaring op dat vlak nodig om het beste uit zo'n speler te halen." Morrison, die in de afgelopen jaren regelmatig negatief in het nieuws kwam, speelde na zijn tijd bij Manchester United onder meer voor West Ham United, Lazio en Cardiff City. Voor de coronacrisis werd de 27-jarige aanvaller door Sheffield United uitgeleend aan Middlesbrough.

Ben jij het eens met Rio Ferdinand over Ravel Morrison?

Meer nieuws

Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
1
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
2
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
6
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
13
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
3

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties