Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ferdinand complimenteus: 'Onze buitenlandse vrienden snappen dat beter'

Laatste update:

De voormalig Engels international heeft complimenten voor de durf van de jeugdige aanvaller, die niet schroomde om eerlijk te zijn tegenover Hodgson. "Engelse spelers zijn daar meestal te trots voor", twittert de verdediger van Queens Park Rangers. "Onze buitenlandse vrienden snappen dat beter. Ik weet nog dat Carlos Tévez bij Manchester United op de massagetafel lag terwijl wij aan het trainen waren."

"Maar op de dag van de wedstrijd stond hij er wel. De kritiek op Sterling komt van mensen die dom zijn of er niks van snappen; je moet doen wat op de lange termijn het beste is voor het team en voor jezelf. Wayne Rooney had fitter kunnen zijn tijdens EK's en WK's als hij op de juiste momenten rust had genomen, maar ook hij was te trots. En datzelfde geldt voor Steven Gerrard, Frank Lampard, John Terry, Ashley Cole en mezelf. Allemaal te trots om een keer een training of een wedstrijd te laten schieten", geeft de routinier toe.

-
Ben je het met Rio Ferdinand eens?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
13
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties