Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ferdinand heeft vertrouwen: 'Hij kan zo goed worden als Dembélé en Mbappé'

Laatste update:

"Hij is een groot talent en doet het goed", zegt de oud-verdediger van de Engelse grootmacht in gesprek met de Daily Mirror. "Hij lijkt steeds volwassener te worden. Hij verbetert zich, is gretig en krijgt veel kansen dit seizoen. Hij kan een groot talent zijn voor United en Engeland. Hij heeft de steun van de manager (José Mourinho, red.) en het vertrouwen van de fans en zijn medespelers."

Meer: Marcus Rashford bijt op X van zich af: ‘Het gaat al maanden op deze manier’

"Je hebt Ousmane Dembélé die naar Barcelona is gegaan en Kylian Mbappé die naar Paris Saint Germain is vertrokken. Zou je zeggen dat Rashford uit hetzelfde hout gesneden is als die twee? Hij kan in potentie net zo goed zijn, maar zij hebben het in de Champions League laten zien, dat moet Rashford nog doen", vervolgt de 81-voudig Engels international.

"Maar Marcus is niet dom, hij weet dat hij nog geen eindproduct is. Hij moet zichzelf blijven verbeteren, er zijn nog zoveel hordes te nemen. We zeggen vaak te snel over dit soort jonge spelers: 'Hij kan dit of dat worden.' Als hij hard blijft werken, zijn spel blijft verbeteren én van het spelletje blijft houden, heeft hij net zoveel kans als ieder ander om een succesvolle wereldster te worden."

Denk jij dat Marcus Rashford dezelfde potentie heeft als Kylian Mbappé en Ousmane Dembélé?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties