Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ferdinand: 'Het maakt mij niet uit of Pogba vertrekt of niet, hij is mijn man'

Laatste update:

"Het maakt mij niet uit of Pogba vertrekt of niet, Grealish is mijn man", verklaart Ferdinand in een uitgebreid interview op zijn YouTube-kanaal. "Ik ken Jack al sinds zijn tienerjaren. Hij kwam destijds geregeld langs in mijn restaurant en ik zorgde voor kaartjes voor hem en zijn vader. Het is een geweldige jongen met een geweldige familie die echt van voetbal houdt. De jeugd van tegenwoordig heeft niet in de gaten wat Jack achter de schermen allemaal doet. Dan heb ik het met name over de details en de manier van trainen. Hij heeft zijn trainingsschema veranderd en is bij zichzelf op zoek gegaan naar wat er nog beter kan."

Volgens Ferdinand is Grealish een aanwinst voor elke topclub in de Premier League. "Als ik de manager van een club in de top drie of top vier zou zijn, dan zou ik niet toestaan dat Grealish nog veel langer bij Aston Villa speelt. Ik zou hem gelijk binnenhalen." De voormalig stopper van Manchester United ziet in het aanvalsspel van Grealish wel wat terug van Ronaldinho en Lionel Messi, al wil hij qua complimenten ook weer niet overdrijven. "Ik zeg niet dat hij al tot die categorie behoort, maar hij zoekt wel ook altijd de tegenstander op. Het is een geweldige speler."

Ferdinand vindt niet dat er te lang moet worden stilgestaan bij de eventuele transfersom van Grealish. "Bij een bedrag van honderd miljoen euro of meer gaat het er vooral om dat de betreffende speler die transfersom weet te rechtvaardigen. Met twaalf assists in zijn laatste veertien wedstrijden lijkt Grealish dat zeker te doen. Ik ga er dan ook vanuit dat hij voor een flink bedrag een transfer zal gaan maken", zo besluit Ferdinand zijn relaas over de sterspeler van Aston Villa, die vorige week nipt verloor van Manchester United: 2-1.

Denk jij dat Jack Grealish goed genoeg is voor Manchester United?

Meer nieuws

Brian Brobbey weet waarin hij volgend seizoen bij Ajax moet verbeteren
1
FC Dordrecht weet overwicht tegen FC Emmen niet om te zetten in zege
5
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - Deportivo Alavés
0
Real Madrid is al bezig met seizoen 2025/26 en richt pijlen op twee toptargets
9
NEC neemt afscheid van kind van de club dat alle wedstrijden speelde in 2024
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties