Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ferdinand lyrisch: 'Dit kind heeft potentie om die creativiteit daar te brengen'

Laatste update:

"Het grootste compliment die ik aan Foden kan geven, is dat je niet eens het gevoel had dat City Kevin De Bruyne of David Silva miste. Er bestaat geen mooier compliment voor hem", aldus de oud-verdediger van Manchester United, geciteerd door de Daily Mirror. Ferdinand is van mening dat Foden in de toekomst een dragende kracht kan worden voor de nationale ploeg van Engeland.

"Ook al hebben we genoten van Engeland het afgelopen WK: bij tijd en wijle snakten ze naar creatieve invloed op het middenveld en dit kind heeft de potentie om die creativiteit daar te brengen. Tijdens de Community Shield genoot ik van zijn passing en de wijze waarop hij de juiste beslissingen nam. Voor een jongen van zijn leeftijd: dat zie je niet zo vaak. Vaak moet je een paar jaar wachten om dat te kunnen zien."

"Maar bovenal geniet ik van zijn houding. Hij kan nu al worden gezien als een belangrijk onderdeel van de ploeg. Het kan moeilijk zijn voor jonge spelers om zichzelf te manifesteren bij een grote club, maar Josep Guardiola verdient een pluim voor hoe hij is omgegaan met Foden. Hij begrijpt nu hoe City speelt, hij zal echt van toegevoegde waarde zijn voor City", besluit Ferdinand.

Verwacht jij dat Manchester City komend seizoen wederom de landstitel gaat pakken?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties