Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferdinand raadt tweetal af voor United vanwege 'gebrek aan beweeglijkheid'

Laatste update:

Verwacht wordt dat United de prioriteit komende zomer legt bij het aantrekken van een nieuwe middenvelder. Paul Pogba dreigt de club te verlaten met zijn aflopende contract, terwijl er vraagtekens worden geplaatst of Fred en Scott McTominay goed genoeg zijn om een serieuze gooi te doen naar de landstitel. Neves en Tielemans steken de voorbije weken in uitstekende vorm voor respectievelijk Wolverhampton Wanderers en Leicester City. Zondag stonden beide middenvelders tegenover elkaar, toen Neves met een volley trefzeker was. Van Tielemans wordt al langer gezegd dat hij toe is aan een volgende stap.

"Ik vind hem een leuke speler, hij is fantastisch", begint Ferdinand nog veelbelovend over Tielemans. "Maar een middenveld met Bruno Fernandes, Tielemans en Neves zou niet mijn keuze zijn, heel eerlijk gezegd. Het zijn beiden goede spelers, maar als je wilt dat je middenveld gaat concurreren met de rest van de topclub zou ik tegen hun komst pleiten. Qua beweeglijkheid zouden we dan echt tekort komen." Neves kwam in 2017 over van FC Porto voor een bedrag van achttien miljoen euro. In zijn eerste jaar onder Nuno Espírito Santo promoveerde hij meteen met the Wolves naar de Premier League.

Neves werd tijdens de winterse transferperiode in verband gebracht met zowel Arsenal als United, maar zag hoe zijn werkgever hem een prijskaartje van 48 miljoen euro omhing. Ook Tielemans staat op de radar bij United. De middenvelder heeft nog een contract tot volgend jaar zomer. De 24-jarige Belg behoort tot de absolute smaakmakers bij Leicester, dat hem in 2019 overnam van AS Monaco. Dit seizoen is hij in de Premier League goed voor zes goals en twee assists in zeventien wedstrijden. Net als in het geval bij Neves kan United ook bij Tielemans concurrentie ondervinden van Arsenal.

Ben jij het met Rio Ferdinand eens?

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
0
Verweij en Driessen breken lans: 'Vreemd dat je zijn naam niet hoort bij Ajax'
0
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
2
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
10
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties