Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ferguson gelooft in Villas-Boas: 'Chelsea gaat weer meestrijden'

Laatste update:

Villas-Boas, die vorig seizoen veel vermaardheid verwierf dankzij zijn prestaties bij FC Porto, was als rechterhand van José Mourinho in het verleden al actief op Stamford Bridge en tekende eind juni voor drie seizoenen. "Het is een grote stap voor Chelsea en een enorme uitdaging", benadrukt Ferguson tegenpver de BBC. "Maar hij kent de club en is er eerder geweest, dat is een voordeel."

"Hij heeft een erg ervaren spelersgroep en dat helpt hem bij een club van een dergelijk formaat", vervolgt de manager van de verliezend Champions League-finalist. "Het is goed mogelijk dat hij door dat enorme aantal aan goede stafleden deze stap goed kan overbruggen." Op 18 september staan beide titelkandidaten op Old Trafford, in het kader van de competitie, voor het eerst dit seizoen tegenover elkaar.

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
4
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
21
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
11
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties