Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferguson: 'Hij heeft inderdaad gebeld, 'Mou' weet wat wij willen'

Laatste update:

"Bekijk onze resultaten in Europa van dit jaar, die zijn very good", stelde de manager van de Engelse finalist. "We hebben een goede speelwijze gevonden voor Europese duels. In sommige jaren hebben we het af laten weten en de finales niet bereikt, maar over het algemeen is de consistentie erg goed geweest en dat komt doordat we elk seizoen in Europa speelden."

"Dat heeft ons geholpen", vervolgt Ferguson. "De progressie vanaf 1999 is geweldig. Vanaf toen waren we constant goed in Europa." Ondanks het verlies van Cristiano Ronaldo in de zomer van 2009 heeft Ferguson altijd in zijn selectie geloofd. "Wayne Rooney is volwassener geworden gezien zijn progressie in Europa, volwassener dan in 2009. Datzelfde geldt ook voor andere spelers."

De gelouterde coach start in Wembley waarschijnlijk met het centrale duo Nemanja Vidic-Rio Ferdinand. "De ervaring van deze twee jongens, naast mij, is vitaal voor ons. De aantrekkingskracht van twee grote clubs met een grote historie is vanzelfsprekend. Maar het succes wat beide ploegen hebben gehad in het afgelopen decennium is ook geweldig. Het is een aantrekkelijke finale gezien het feit dat je niet weet wat er kan gebeuren in het treffen, alles kan gebeuren. Veel doelpunten, veel verhitting, goed voetbal. Dit kan de beste finale van het decennium worden."

Ferguson kreeg afgelopen week een telefoontje van Real Madrid-coach José Mourinho. "Mourinho heeft mij inderdaad gebeld, het was een kort gesprek. Mou heeft mij veel succes gewenst en hij weet wat wij willen: winnen." Mourinho speelde dit seizoen liefst vijf keer tegen Barcelona, maar wist slechts één keer te winnen. Dat leverde overigens wel de Copa del Rey op.

Ferguson was tot slot lovend over collega-trainer Josep Guardiola van Barcelona. "Een jonge trainer als hij heeft de speelstijl veranderd en volwassenheid in het team gebracht. Vanaf de winst in Rome tot dit moment kan je die volwassenheid zien. Voor een jonge trainer heeft hij het fantastisch gedaan. Hij heeft voor Barcelona gespeeld, wat zeker helpt, en met de historie van Nederlandse coaches aldaar heeft hij een grote stap voorwaarts gezet voor alle Spaanse coaches." Barcelona en Manchester United stonden twee seizoenen geleden ook in de finale van de Champions League tegenover elkaar. In Rome zorgden Samuel Eto'o en Lionel Messi voor het klassenverschil.

Barcelona wordt door Unibet beschouwd als favoriet voor de titanenstrijd. Wie inzet op winst voor de Catalanen en dat goed heeft, krijgt 2.05 keer zijn inleg uitbetaald. Een gelijkspel na negentig minuten is goed voor een quotering van 3.35, ongeacht of het dan 0-0, 1-1 of 2-2 staat. Hoewel de finale op Engelse bodem plaatsvindt en Manchester United dus in zekere zin thuis speelt, geldt het team van Sir Alex Ferguson als underdog. Het wordt ingeschaald op een quotering van 3.75.

Vijftig euro bonus
Wanneer je je nu registreert bij Unibet krijg je vijftig euro bonus. Mooie start toch?

-
Wie is de betere trainer?

Meer nieuws

Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
2
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
39
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
16
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
4
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties