Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ferguson keert bij ontslag Van Gaal terug bij Manchester United'

Laatste update:

De 74-jarige Ferguson is momenteel ambassadeur van Manchester United en hij bezoekt alle wedstrijden van de club, uit en thuis. Als Van Gaal ontslagen wordt, zal Giggs benoemd worden tot hoofdtrainer. Hij zal in dat geval aan Ferguson vragen of hij hem kan assisteren, zo bericht de Daily Mirror.

De kans is overigens klein dat Ferguson tijdens wedstrijden ook langs de lijn zal gaan staan, omdat hij dan alle aandacht van de media op zal eisen. Dat is niet de bedoeling, dus de rol van Ferguson blijft beperkt tot het trainingsveld.

Denk je dat Sir Alex Ferguson terugkeert op het veld?

Meer nieuws

Weer een optie minder voor Bayern: Lopetegui akkoord met Premier League-club
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
30
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
2
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
14
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties