Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ferguson looft Man United-invaller: 'Zijn bijdrage was echt fantastisch'

Laatste update:

De Portugese aanvaller, kort voor rust binnen de lijnen gekomen voor de geblesseerde Phil Jones, kreeg na afloop de complimenten van trainer Sir Alex Ferguson. "Zijn bijdrage was echt fantastisch", laat de Schotse oefenmeester weten op de officiële website van the Mancunians. "Net na zijn entree had hij al twee geweldige doelpogingen, eentje op de paal en één die gered werd door de keeper."

"In de tweede helft nam hij de openingstreffer voor zijn rekening", vervolgt Ferguson. "Dit verdiende hij, Nani is een fantastisch talent. Als hij deze vorm vasthoudt, maakt hij mijn werk alleen maar lastiger." Of de uitgevallen Jones zaterdag beschikbaar is als Man United op bezoek gaat bij Queens Park Rangers is nog de vraag. Hetzelfde geldt voor de zieke Wayne Rooney. "Maar bij Phil is het een enkelblessure, dus ik denk dat hij er zaterdag niet bij is", kijkt Ferguson vooruit naar het competitieduel.

-
Denk je dat Nani snel weer in de basis staat bij Manchester United?

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
1
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
1
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
9
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties